Edzések

UST - Erő-állóképesség

E haladó kurzusban nem csupán a Thor Beavatás és az Athletic Body végzettjeit mozgatjuk meg. Jelentkezhet bárki, aki valamelyest biztonsággal mozog az edzőteremben. Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. A biztonsággal használt eszközök és megfelelően elsajátított gyakorlatok itt jól felépített intervallum- vagy köredzésekké, embert próbáló komplexek.

Athletic Body

A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

Thor Beavatás

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az edzéstervezésben és eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzéstervet is összeállíthassanak.

JUNIOR Program

A tanév érkeztével, elindult a junior edzés is! Várjuk a 8-12 éves korosztályt kedden és csütörtökön 17.00-tól.

TINÉDZSER THOR BEAVATÁS

Jelenleg is sportolsz és jobb atléta szeretnél lenni? Vagy esetleg még nem találtad meg az “igazit”, de belekezdenél valami szórakoztató és hatékony mozgásformába? Az ország vezető funkcionális edzés kurzusa, ezúttal Tinédzsereknek is!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital