Hírek

Januári BEAVATÁS Veresen és Vácon

Funkcionális edzéssel az egészségedért! Vagyis újra BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Thor Gym Vác - Megnyitó és nyílt nap

Szilveszterkor Vácon is megnyitja kapuit a Thor Gym! A nyílt napon találkozhattok az új terem edzőivel, kipróbálhatjátok a funkcionális edzés eszközeit, sőt még egy bemutató edzést is láthattok majd!

A funkcionális edzésről

Mi fán terem a funkcionális edzés? Mi is a minőségi mozgás? Mire törekszünk mi a Thor Gym-ben? A legfontosabb pedig: milyen előnyöket biztosít számodra ez a mozgásforma?

Új tag a családban - Thor Gym Vác

Szilveszterkor megnyitja kapuit a Thor Gym Vác! Gyere és érd el céljaidat a december 29-én nyíló funkcionális edzőteremben!

Decemberben ismét Thor Cup

Hetedik alkalommal csaphatnak össze a kompetitív hölgyek és urak a Thor Legfittebb embere címért. Idén is, ahogy a hagyomány és a tudomány diktálja, a négy kondicionális képesség mentén mérjük a versenyzők képességeit.

Újdonság! Tinédzser Thor Beavatás

Jelenleg is sportolsz és jobb atléta szeretnél lenni? Vagy esetleg még nem találtad meg az “igazit”, de belekezdenél valami szórakoztató és hatékony mozgásformába? Az ország vezető funkcionális edzés kurzusa, ezúttal Tinédzsereknek is!

Januári BEAVATÁS Veresen

Funkcionális edzéssel az egészségedért! Vagyis újra BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Kezdő csoportok október végétől

Funkcionális edzéssel az egészségedért! Vagyis újra BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Junior edzés a Thorban

Hétfőn itt a sulikezdés, nálunk pedig indul a gyerekedzés! Várjuk a 8-12 éves korosztályt kedden és csütörtökön 17.00-tól.

BEAVATÁS SZEPTEMBERTŐL

Szeptembertől változtass te is! BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Új edzőt avatunk

100% Made in Thor Gym - avagy útjára indul első teljesen Thor Gym nevelésű edzőnk

Edzői Kalandok

A funkcionális edzés mellett ezúttal a testépítés világában barangoltunk...

Nyitvatartás - Aug. 20.

Ünnepelj edzéssel!

Június végétől ismét BEAVATÁS

Június végétől ismét BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le te sem! 

Április 29-től Téged is várunk a csapatba! - Beavatás Veresen

Építsd be a minőségi mozgást a mindennapjaidba és érezd fittnek, energikusnak magad non-stop! 6 éve, az ország legnépszerűbb programjával várunk! Ez a kezdet egy életre szól.... :)

Hétköznapi Hőseink 2. rész

A Thor Gym Hétköznapi Hősei rovat következő epizódját olvashatjátok. Ezúttal Mészáros Csabival beszélgettünk, aki règi motoros már közöttünk, lendülete azonban egyre csak fokozódik...

Thor Gym Brand VI. Születésnap

Dobpergés... Idén, február 23-án lesz a 2019-es év egyik legfontosabb napja a közösségünk életében: Csapatverseny, franchise találkozó, este pedig a várva várt Thor Gála.

Megújult erővel - Beavatás Márciustól

A január már elmúlt, kicsit későn ébredtél? Még nem vagy elkésve! Kezdj bele az edzésbe, hogy a tavasz, a jó idő beköszöntével mentálisan és fizikailag is formába lendülj!

Vágj bele! BEAVATÁS Január 2-től

Új év, új lendület! Váltsd be a fogadalmadat és legyél fittebb, energikusabb, mint valaha! Az ország 8 pontján a Thor Gym több ezres seregénél bevált recept! Vágj bele Te is! Mikor ha nem most?!

THOR CUP VI.

Drámai verseny, edzői tanulmányok alapjai, sportági találkozó. Ez volt a THOR GYM történelmében a hatodik, számunkra az első Thor Kupa...

Kezdő edzésekkel várunk Október 29-től

BEAVATÁS - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, és mitől ilyen sikeres?

Németországban sárkányhajóztunk

A Thor Gym 5 fővel képviseltette magát Veresegyház sárkányhajó csapatában, amely a németországi Schneebergben szállt vízre a hétvégén. A 32 fős mezőnyben a 6-ik helyen értek célba evezőseink.

Szeptembertől új, kezdő csoportok várnak

BEAVATÁS - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres?

Giant csoport indul

Régóta keresed a helyet, ahol profi szakmai felügyelettel vághatsz bele az alakformálásba? Megtaláltad. Kezdd el a tudatos testépítést! Szeretnél erőssé és naggyá válni? Hogy az izmaid soha nem látott méreteket öltsenek? Mindezt úgy, hogy ne a testzsírszázalékod rovására menjen? Esetleg elakadtál a fejlődésben? Vagy eddig el sem kezdted igazán, csupán csinálgattad? Egyszer mindent el kell kezdeni!

Nyáron is várnak új csoportok

Tombol a nyár, meleg van, nyaralás is időszerű, s amúgy meg kényelmes a kanapén feküdni. Azonban ha zavar a felesleg, ami miatt már most szorongsz a strand miatt, vagy éppen fontos az egészséged, s zavar, hogy alig kapsz levegőt amikor meg kell mozdulni, akkor ne a kényelmes utat válaszd! Magad miatt ne tedd!

Rafting gondolatok

Fülöp Ákos a Thor Outdoor vezetője nyilatkozott. Ákos kajak-kenu sportágban versenyzett, így érthető, miért vonzódik a vizes programokhoz. Azonban a Thor Back Office tagjaként kicsit más aspektusból is látja a nyári kalandot.

Thor Rafting 2018

A várva várt esemény, ezúttal meghirdetésre kerül. A legizgalmasabb programra immáron tudtok jelentkezni! Sőt ha gyorsak vagytok, igen kedvezően.

Tavasszal új kezdő csoportokkal várunk! Májusban Beavatás

Április közepe van és még mindig nem azt látod a tükörben, amit szeretnél? Könnyen előfordulhat, sokan vannak/vagyunk így ezzel. Használd ki a lendületet arra, hogy nem csak a nyári formát próbálod összekapni! Tereld az életviteledet egy egészségesebb irányba, ahol a látszat és pillanatnyi megoldások helyett tartós eredményt érsz el! Mi segítünk ebben!

A II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencián jártunk

A Thor Gym-et Hosszú Szilárd és dr. Tanos Bálint képviselte a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencián, ahol sok eddig tisztázatlan dolgot sikerült helyes mederbe terelni. Ám mi is volt a téma?

Csapatverseny 2018.02.24

Az év első komoly megmérettetése. 3 fős csapatok, 5 fealadat... Kik viszik el a fődíjat?

Thor Gála 2018

Egy közösség, s egy egyesület életében minden évben jelentős pillanat, mikor az adott esztendő kiemelkedő teljesítményeit díjazzák. Ezért év elején, a Thor születésnapján ünnepeljük meg vendégeinket, edzőinket. Mindezt persze veletek közösen!

Beavatás, kezdő csoportok

Egy már bizonyított sikeres programot hozunk el nektek Veresre! Legyen ez az év, mikor elindulsz a régóta tervezett úton!

A legújabb családtag

Egy kis áttekintés hogy mit is várhattok a legújabb helyszíntől!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital