Hírek

Hétköznapi Hőseink 2. rész

2018.11.14
A Thor Gym Hétköznapi Hősei rovat következő epizódját olvashatjátok. Ezúttal Mészáros Csabival beszélgettünk, aki règi motoros már közöttünk, lendülete azonban egyre csak fokozódik...

Szia Csabi! Köszi, hogy időt szakítottál erre a kis villáminterjúra. Vágjunk is bele! Mit és hogy sportoltál a Thor előtt?
⚫️Mielőtt beiratkoztam a Thorba otthon végeztem saját testsúlyos edzést, a Fegyencedzés című könyv alapján. A gyakorlatokat a könyvből és a YouTube-ról néztem ki. 

Miben változott ez mióta a Thorba jársz?
⚫️Azért jelentkeztem a Thor Beavatás csoportjába, mert éreztem, hogy nem csinálok jól minden gyakorlatot. Itt az első edzéstől kezdve, folyamatos felügyelet alatt, megtanultuk a gyakorlatok helyes kivitelezését. Azokat a gyakorlatokat amiket nem mertem, vagy tudtam megcsinálni, mára probléma nélkül elvégzem. 

Akkor ezek szerint bejött a dolog. Beszélj egy kicsit részletesebben arról, miért is kedvelted meg a funkcionális edzést?
⚫️Azok a gyakorlatok amiket itt végzünk jól átültethetők a hétköznapi tevékenységbe. A kezdetek óta minden edzésen elhangzik a családban mára szlogenné vált "egyenes hát". Legyen szó pakolásról, kerti munkáról, vagy bármilyen otthoni tevékenységről rögtön beugrik, hogy ez melyik gyakorlathoz köthető és azt hogy kell helyesen kivitelezni. Az edzések nem csak jó kondiban tartanak, hanem egészségesebbé is tettek. Nem fáj már a hátam, a derekam és a lábam. 

Örülök, hogy pozitív változást hozott az életetekben az edzés.
Családdal és munkával összeegyeztethető? Hogy tudjàtok megoldani a “Time-management-et”? Hiszen majdnem minden este látunk Titeket a teremben...

⚫️Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mikor olvastuk a beavatás hirdetését a család összes tagja úgy gondolta, kipróbálja vajon milyen lehet ez az edzés forma. Azóta fél év telt el és ez lett az esti közös programunk. Új barátokat szereztünk, új ismeretségeket kötöttünk. 

Ki az edződ, néhàny szóban beszélj róla kérlek!
⚫️Mi Czudor Benjaminhoz járunk a kezdetek óta. Beni egy jól felkészült edző, aki szigorú és figyelmes. Folyamatosan ellenőrzi a gyakorlatok helyes kivitelezését, ha rosszul csináljuk kijavít és mindig megmutatja a gyakorlatokat. Az edzés során bármilyen problémával lehet hozzá fordulni, legyen az valamilyen fájdalom a karban vagy a hátban, vagy éppen a helyes étkezésről legyen szó. 

Bizony-bizony, Beni híres a szigoráról, de abban megegyezhetünk, hogy a szakmai pontosságban nem ismer megalkuvást. Továbbra is hatékony edzéseket kívánunk Nektek! Az esti edzésen találkozunk!
⚫️Én is köszönöm a megkeresést!

A Hétköznapi Hőseink 1. részét itt találjátok:

https://www.facebook.com/thorveres/photos/a.1696330317080272/1994958300550804/?type=3&theater

#ThorGym #ThorLife #ThorGymVeres

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital