Hírek

Nyáron is várnak új csoportok

2018.06.11
Tombol a nyár, meleg van, nyaralás is időszerű, s amúgy meg kényelmes a kanapén feküdni. Azonban ha zavar a felesleg, ami miatt már most szorongsz a strand miatt, vagy éppen fontos az egészséged, s zavar, hogy alig kapsz levegőt amikor meg kell mozdulni, akkor ne a kényelmes utat válaszd! Magad miatt ne tedd!

Sok sok kifogást tudnánk találni, de ezekről inkább ne is beszéljünk. Hiszen ha ezt olvasod, Te biztosan nem az vagy, aki a könnyebbik utat járod. Szeretnél eredményeket? Fontos az egészséged? Nem csak a mára gondolsz, hanem a jövődre is? Akkor a legjobb helyen jársz!

A legfontosabb kincsünk, amiből csak egy jutott, az az életünk, egészségünk. Senkit nem ismerek, aki lemondana arról, hogy lássa a gyermekét felnőni, vagy megélhesse mindazt ami várhat rá a jövőben. Vétek, és bűn ezzel nem foglalkozni, ám más nem fog helyetted! Ez egyedül a Te felelősséged! Nem edzhet helyetted sem Apuci, sem a Párod. Neked kell megdolgozni az egészségedért!

 

Mi vár Rád közöttünk?

 

Elsősorban remek edzések!

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is. S igen, minden ámítás nélkül, pár hét után már láthatod, s mások is láthatják a munka eredményét!

Másodsorban egy remek közösség tagja leszel!

Sportemberekről van szó, és egy összetartó közegről, ahol barátságok köttetnek, szerelmek szövődnek, de leginkább lelkes amatőrökből atléták válnak. Tudom, Te nem szeretnél ilyen magasságokba törni, csupán jobban kinézni, ledobni néhány kilót. De pár hét / hónap elteltével az életed részévé válik a mozgás. Azt veszed majd észre, hogy ha kihagysz egy-két alkalmat hiányzik. Hiányzik a mozgás, a sport, de hiányozni fognak a többiek is, az ugratásaikkal, buzdításukkal, nevetésükkel együtt. A közösség részévé válsz, s nem elégszel meg azzal, hogy valamit csak csinálgass.

Szóval júliustól minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

 

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot, és vágj bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, a Thorban pedig egymást segítve minden egyesületi tag élete minőségi pluszt kap. Lépj hát be a kapun! Csatlakozz Te is!

 

Csatlakozz hozzánk!

Július 2-től vár a BEAVATÁS!

 

Órarendünket IDE KATTINTVA találod!

 

Válaszd ki a számodra optimális csoport időpontját, s küldj nekünk e-mailt a thorveres@gmail.com címre!

 

Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj a +3630 214 1829 -es számon!

Az üzenetben tüntesd fel az általad választott csoport időpontját, s válaszként minden részletes információt küldünk neked!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital