Hírek

Thor Gym Brand VI. Születésnap

2019.02.11
Dobpergés... Idén, február 23-án lesz a 2019-es év egyik legfontosabb napja a közösségünk életében: Csapatverseny, franchise találkozó, este pedig a várva várt Thor Gála.

2019. 02. 23. szombat - jegyezd fel ezt a napot a naptáradba, mert ha igazi Thoros vagy, akkor aznap semmi sem jöhet közbe!

Kellenek azok az események, ahol komolyan vesszük azt, ami körülvesz minket nap, mint nap: mert a Thor Gym több, mint egy edzőterem...

Ezen a napon pedig megjelenik mindaz, amiért dolgozunk egész évben: lesz verseny, ráadásul csapatverseny, melyen a közös munka, a közösség ereje méginkább érvényesül, mint egy egyéni megmérettetésen. Este pedig a nagy bumm, vagyis a Thor Gála, melyet mindannyian egy éve várunk, mióta az első gálát követően kiléptünk a rendezvényház kapuján.

 

Hatodik alkalommal érkezünk el a jeles naphoz, a naphoz, mikor hat évvel ezelőtt útjára indult a Thor Gym. Idén, 2019-ben nyolc terem versenyzői, edzői, vendégei vehetnek részt, mostanra hagyománynak számító születésnapi csapatversenyen.

Egy nap, két program: Ez a nap nem szólhat másról, mint a féktelen ünneplésről!

 

De miképpen is terveztük a napot?

 

VI. Thor B’Day Cup ’19

 

Hagyományokhoz híven február 23-án csapatok mérhetik össze erejüket. Idén négy fős csapatok küzdhetnek az elsőségért, azért, hogy megmutassák, mely teremben vannak a legkeményebb legények és leányok.

A verseny önmagában nyílt természetű, így külsős csapatok nevezését is várjuk. A csapatok összetétele három férfi és egy hölgy, amelyben akár edzők is részt vehetnek. (egy csapatban csak 1 edző szerepelhet.)

A verseny jelentkezés és nevezés köteles. A nevezési díj csapatonként 20.000.- forint, míg a jelentkezéseket az outdoor@thorgym.hu címen várjuk, csapatnévvel és a versenyzők neveivel.

 

A verseny szombaton kora délelőtt a regisztrációval kezdődik majd négy feladat során különböző kondícionálási képességek mérésével eldől, hogy a tervezett 40 csapatból mely nyolc csapat kerülhet a döntőbe. A nyolc legjobb csapat küzdhet meg az elsőségért. Az első négy feladat pontjait hozzák magukkal, de az ötödik, azaz a döntő küzdelem teljesítménye súlyozottan számít bele a végeredménybe, ezáltal akár matematikai esélyt biztosítva a nyolcadikként döntőbe jutónak, egy frenetikus teljesítménnyel a győzelemre.

A verseny feladatsorát a Thor Gym edzői, Tanos Bálint vezetésével rakják össze, kiemelt figyelmet szentelve a gyorsaság, erőállóképesség, állóképesség és erő komponenseinek mérésére. A feladatokat január közepétől egyesével kommunikáljuk facebook csatornáinkon és kapják meg emailben a jelentkezett csapatok.

A verseny fődíja 100.000.- forint, amelyet a versenyen győzedelmeskedő csapat nyer.

Ezen felül, minden egyes feladatban a legjobban teljesítő csapatot értékes tárgynyereményekkel

díjazzuk.

A decemberi Thor Cup-hoz hasonlóan ismételten lesz lehetőség ebédrendelésre. Részleteket majd a verseny facebook eseményében találtok.

Mindaddig kövessétek eseményünket, ahol bővebb információkat találhattok majd napról napra.

 

Tervezett időrend:

Kapunyitás 8:00

Regisztráció 8:00-9:00

Megnyitó: 9:00-9:45

WOD1 10:00-11:15

WOD2 11:15-12:30

WOD3 12:30-13:45

WOD4 13:45-15:00

16:00 WOD 5 Döntő (8 csapat)

 

Jelentkezés:

outdoor@thorgym.hu (csapatnév, versenyzők nevei)

 

Nevezési díj:

20.000.- forint/ csapat

Amelyet, bármelyik Thor Gym pultjánál egy összegben be tudtok fizetni.

 

Lássuk az esti eseményt, a várva-várt ünneplés és csillogás jegyében:

 

Functional Training Gála ’19

 

A 2018-as Thor Gym által szervezett gála bebizonyította, hogy van létjogosultsága a közösségünk ünneplésének. Ahol megkülönböztetjük, s kiemeljük az előző év teljesítményeit. Továbbá rámutatott, hogy a közösség ereje igenis meghatározó! Akik ott voltak, tudják. Akik még nem, azok számára épp ideje, hogy megtapasztalják, milyen, mikor a Thor család összejön és ünnepel!

Természetesen az est legfőbb pontja a csillogásé: a tavalyi gálán már sokan megtapasztalták, milyen hátborzongtató érzés többszáz tenyér összecsapásának közepette a színpadra sétálni. Idén talán te is azok között leszel, akiket közösen ünneplünk, s ismerünk el?

 

Lássuk a díjakat: 

 

Spirit of Thor... (Újbuda, Zuglo, Angyalföld, Kaposvár, Óbuda, Veres, Batta,

Fehérvár):

Idén már 8 terem díjazza a saját közösségéből azt az embert, akinek a személyisége, a normaértéke a leginkább fémjelzi a Thort.

A termek mindennapjaiban vannak olyan személyiségek, akik a közegen belül olyan attitűdöt képviselnek, ami összetartja a közeget, akik hozzáadnak a termek mindennapjaihoz. Akik a rendszer kiemelkedő részét képezik, akik segítenek nekünk abban, hogy a folyamatok még gördülékenyebbek legyenek. Azt a személyiséget keressük, akivel erkölcsi értelemben azonosítható a Thor által képviselt értékrend. A vezetők és edzők közös megbeszélése alapján minden teremben jelölésre kerülnek azok, akik érdemesek erre a díjra, melyre a közönség szavazhat.

 

A Thor legnépszerűbb embere:

Közösségi díj, népszerűségi díj, ahol nem a vezetőket, nem a versenyzőket, s nem is edzőket, hanem a vendégkör képviselői

közül választunk!

Decemberben jelöléseket kértünk tőletek, emellett pedig párhuzamos minden Thoros edző a saját közösségén belül megválasztotta az év emberét. Ők a Thor kupán kaptak díjat, ám egyúttal e díj jelöltjei közzé is bekerültek.

Ezzel pedig kialakult egy végleges, 20 fős lista.

 

Az év pultosa:

Ez egy back office díj, melyet 33% os arányban szavazunk: 33%- szakmai szavazat, 33% közösségi szavazat, 33% back

office szavazat.

 

A Thor legfittebb embere: 

Minden esztendőben megrendezzük a Thor kupát, mely verseny során összemérhetik erejüket a Thorosok, s kiderül a verseny végére, hogy ki a legjobb. A Thor kupa győztesét illeti ez a kiemelt elismerés.

 

Az év szakmai partnere: 

Szeretnénk a legkiemelkedőbb szakmai partnerünknek megköszönni a támogatást, s persze bízunk abban, hogy a jövőben is folytatódik a gyümölcsöző kapcsolat.

 

Hammer of Thor:

Itt azt szeretnénk kiemelni, aki a sportteljesítménye, versenyzői attitűdje alapján méltó példakép lehet bárki számára. Aki, ha bármely versenyen elindul, akkor méltóképp képviselheti a Thor Gym-et. Akire valóban azt mondhatjuk: Ő Thor kalapácsa, aki ha oda kell csapni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mennydörgés lesz.

 

Az év edzője:

Szakmai elismerés, melyet 33% os arányban szavazunk: 33%- szakmai szavazat, 33% közösségi szavazat, 33% back office szavazat.

 

 

A Gálán tervezett időrend:

Kapunyitás 19:30

Vendégvárás 19:30-21:00

Megnyitó: 21:00-21:30

Vacsora 21:30-23:00

Díjátadó 23:00-0:30

Buli 0:30-3:00

 

A szavazás folyamata:

Január közepén ismertetjük a jelöltek listáját, s a közzétett szavazólapokon tudtok szavazni három héten keresztül. Ehhez persze megadjuk a kellő segtséget, hogy minden információ birtokában lehessetek, amikor voksoltok.

 

Ami nagyon fontos: Maximum 230 fővel tudunk tervezni. Kiindulva a tavalyi esemény sikeréből, érdemes mielőbb biztosítanotok a helyeteket.

 

- Helyszín: Öböl rendezvényház

- Időpont: 2019.02.23 szombat, a csapatverseny napját követő este

 

A részvételi díj: 19.990,- Ft, amelyet bármelyik Thor Gym pultjánál be tudtok befizetni. 

(Lehetőség van foglaló befizetésére, melynek összege 10.000,- Ft. A foglalót követően a fennmaradó, második részlet befizetése február 10-ig lehetséges.

A részvételi díj, valamint a foglaló is átruházható, de visszafizetésre egyik opció esetén sincs lehetőség.)

 

Várunk tehát február 23-án! Tegyük közösen emlékezetessé ezt a napot, melyet aztán újfent egy évig várni fogunk!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital