Hírek

Új edzőt avatunk

2019.06.25
100% Made in Thor Gym - avagy útjára indul első teljesen Thor Gym nevelésű edzőnk

Büszke vagyok rá, hogy a veresi Thor Gym jelenlegi edzőinek karrierje itt kezdődött, mind Bence, mind Attila a Thor Gym-ben tette meg az első lépéseket. Azóta ők már jelentős rutint szereztek, szakmailag és emberileg is kiváló edzőkké váltak, folyamatosan fejlesztik magukat. Ezúttal Horváth Roli csatlakozik csapatunkhoz, aki a nyitás pillanatától a Thor Gym Veres lelkes tagja. Végig járta a kurzusokat, versenyeken vett részt, majd az edzői képzést követő néhány hónapos helyi gyakorlat után megkezdi karrierjét.

A vele készült interjút itt olvashatjátok:

Szia Roli! Először is “Üdv a klubban!”. Mindenekelőtt messélj magadról néhány mondatban. Ki is az a Horváth Roli? 

⭕️Sziasztok! Néhány napja töltöttem a 27-et, fanatikus Thor-os vagyok. 

A lényeget talán el is mondtad, de csak van még mit tudni rólad…Sportmúlt?

⭕️Egészen kicsi koromtól kezdve sportoltam. Kipróbáltam a focit, teremfocit, kézilabdát, karatét. 9 éve, még középsuliban ismerkedtem meg az edzőtermek világával, azóta több féle-fajta termet kipróbáltam, de úgy érzem tavaly megtaláltam az “igazit”.

Ezt örömmel halljuk! Mondj valamit erről a nagy találkozásról!

⭕️Először a Thorral tavaly februárban találkoztam, 2 héttel a veresi nyitás előtt. Mondhatni, hogy isteni jel volt, mert pont egy ilyen felszereltségű termet kerestem abban az időben. Az itt töltött időm alatt végigjártam a Beavatás és az Athletic Body csoportokat, nagyon tetszett az atmoszféra, ahogy egymást motiváljuk az edzéseken. Emellett ledobtam 8 kg-t, rengeteget erősödtem, ami az “út” folytatására sarkallt. Megfogott, hogy az edzések szakmailag jól felépítettek, jó hangulatúak és eredményesek voltak. 

Mi volt a következő cél az alap kurzusok után?

⭕️Érdekelt a versenyzés része a dolognak, így elindultam a Thor Cup-on és a veresi házi versenyen. Ahogy teltek a hónapok úgy végiggondolva rájöttem, hogy én ezt nem csak művelni, hanem tanítani is szeretném másoknak. 

És sikeresen el is végezted a Thor FMT képzést, ami mint tudjuk nem kis szó, mivel a tanfolyamot megkezdők kb 30%-a teljesíti elsőre a kritériumokat. Mik az edzői céljaid, így a karriered elején?

⭕️Szakmai célnak azt tűztem ki, hogy minél több embernek tudják segíteni, elszántabbakat akár versenyre is felkészíteni. Egyéni cél a Crossfit világában való folyamatos megmérettetés és minél több új tudás elsajátítása, hogy az óráim izgalmasak változatosak és a lehető leghatékonyabbak legyenek. 

Nagyon ambíciózusnak hangzik! Biztos vagyok benne, hogy a jövőbeli edzettjeid csak profitálni fognak ebből a hozzáállásból! Üzensz nekik valamit? 

⭕️Talán annyit, hogy jöjjenek bátran, én mindent megteszek annak érdekében, hogy ők is hozzám hasonló módon beleszeressenek ebbe a mozgásformába és garantálom, hogy fittebben, jobb közérzettel bírnak majd, már az első alkalmak után is!

Legyen így! Sok sikert kívánunk Neked!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital